Jegy árak

5 napos bérlethamarosan
1 napos jegyhamarosan
1 napos party jegyhamarosan

A bérlet szerda 12h-tól vasárnap 24h-ig jogosít mindenkit az összes programon való részvételre, sátorhelyre, áramvételezésre, fürdő helység használatra, BMW! személyautóval való beparkolásra, strandbelépőre, koncertbelépőre, party helyszínek látogatására. Ez a jegytípus ad lehetőséget a tombola vásárlásra, az autó és az egyéb nyereménytárgyak megnyerésére.

A napijegy minden adott napon jogosít a fentiekre, de csak másnap hajnalig, a zenei programok végéig. 4 napon keresztül váltható , csütörtök, péntek, szombat és vasárnap. Az éjszakát itt töltő "véletlen elalvók" a pénztár nyitásakor tudnak újra jegyet venni, nem tudnak bent maradni, szigorúan vesszük. Minden egyes nap más fajta-színű karszalag van érvényben.

1 napos party jegy, Ez a jegytípus idén kerül bevezetésre a felmerülő igényekre való tekintettel. 3 napon keresztül csütörtökön, pénteken, és szombaton 23h-tól váltható és másnap, (a napijegyhez hasonlóan) a zenei programok végéig szól. Gyakorlatilag ez egy disco belépő.

Jegyelővételre nincs lehetőség, jegyváltás csak a helyszínen. Fontos tudni,hogy minden nap vásárolható bérlet, még vasárnap is, pl ha valaki akar tombolán nyerni. Mindenki ki tudja számolni, hogy mi éri meg neki jobban.

Konzekvensen kitartunk, elhivatottságunk jegyében, a 14-év alatti gyermekek továbbra is ingyenesen vehetnek részt az egész rendezvényen. Nem szeretnénk, ha visszaélésre adna okot a hozzáállásunk, gyanús esetben kérjük a születési időt igazolni szíveskedjetek!

A Vadkert kártyát kiváltó helyi lakosok ingyenesen látogathatják a rendezvényt a zenei programok kezdetéig. Ezzel a lehetőségükkel 16h-ig élhetnek minden nap.

Az idegen márkával megjelenő vendégeinknek külön helyet biztosítunk a beparkolásra sátorállításra, elkülönített helyszínen, ugyanezekkel a feltételekkel. Tehát nem lerekesztve, hanem külön helyszín ad otthont nekik. A szállásadó ifjúsági táborba is van lehetőség más márka beparkolására, de továbbra is tartjuk, hogy a rendezvény alap területe vendégeink számára márkaköteles!