Szállásfoglalás

Márkatársaink, fesztiválra érkezők!

GYERTEK TÁBOROZNI! :)

Sikerült tető alá hozni, és az utolsó simításokat is elvégezni a gyermektábor szálláslehetőségét illetően. A tábor a kemping hátsó kijáratától 50 méteren belül kezdődik, tehát gyalog is 1 perc. A helyszínen 5 fős szobák vannak, melyeknek a napi díja 25 000 ft idegenforgalmi adóval . Kevesebben lehettek benne, de 5 főnél többen nem. Tehát érdemes összeállni a barátoknak. A szobákban 2 db emeletes ágy illetve egy szimpla található. A létesítmény felújított, újszerű állapotban van, kulturált lehetőséget nyújt a családoknak, kisebb baráti társaságoknak. A mellékhelységek külön vannak a szobáktól, de teljesen új vizesblokkok jellemzik. 280 fő elhelyezése biztosított folyamatos meleg víz ellátással, színvonalas klimatizált ebédlővel. Belül, a fás parkos részen nem, de kijelölt helyre be lehet parkolni. Erre a sportpálya aszfaltozott felülete biztosít lehetőséget. Itt jegyezném meg, hogy a rendbontás azonnali kizárást von maga után!!! A tűzgyújtás szintén kijelölt helyeken történik, faszén sütő használata szabadon engedélyezett. A szobák bérlési lehetősége csütörtök, péntek és szombatra lehetséges. Vasárnapról hétfőre a helyszínen, a vasárnapi körhelyzet felmérés után, lehet még egy éjszakát igényelni a tábor tulajdonosainak döntése alapján. Azt már helyszíni fizetéssel.Minimum 2 napra tudtok foglalást leadni, 1 napos lehetőség nincs. A szobák foglalása a következőképpen, érkezési sorrendben zajlik:

1. bmwfestkft@gmail.com emailcímre kell leadnotok egy jelentkezést

2. A válaszlevélben kaptok egy bejelentkezőt, és egy házirendet amit kitöltve, elfogadva visszaküldtök.

3. A visszaküldött igényekre, érkezési sorrendben, kaptok egy bankszámlaszámot, melyre elutaljátok a teljes összeget. Erre biztosítunk néhány napot a válaszlevélben leírtak szerint, és ha nem érkezik meg határidőre, akkor továbbadjuk a lehetőséget a soron lévő igénylőknek. 

4. Csak a nyilvántartásba vett jelentkezők, és a határidőn belüli utalás jelent biztos szállást.
Kérjük a fentiek megértését, szeretnénk mindenkinek tisztességes, egyenlő feltételeket biztosítani, tekintettel a fokozott igényre, elkerülni a kiadatlan szálláslehetőségeket, miközben egyeseknek nem jut. Természetesen ha úgy alakul, hogy marad szoba, akkor a helyszínre érkezők is ki tudják venni. Ha hamar elkelnek a szálláslehetőségek, akkor nekifutunk még egy ilyen tábornak sos-ben.

Ha szóbeli kérdéseket szeretnétek feltenni akkor Újvári Zita szállás ügyintéző áll rendelkezésetekre a

06 30 311 8831 telefon számon.